top of page
Osteopathie Amsterdam

Osteopathie Amsterdam

Bent u op zoek naar een osteopaat in Amsterdam? De osteopaten van Osteo.Center Osteopathie behandelen lichamelijke klachten zoals rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten maar ook verteringsklachten zoals PDS en buikpijn. De praktijk is gelegen in Amsterdam is makkelijk te bereiken met de auto, OV en fiets.

Waarom Osteopathie

Het gehele lichaam werkt met elkaar samen. De spieren, pezen en botten zorgen voor mechaniek in het lichaam en worden gevoed door de bloedvaten en aangestuurd door het zenuwstelsel. Deze samenwerking kan verstoord raken wat van invloed kan zijn op het functioneren van het lichaam wat klachten kan ontwikkelen. Osteopathie beoordeeld het gehele lichaam op zijn bewegelijkheid en functionaliteit van alles structuren met elkaar.

Wat doet een osteopaat

De osteopaat onderzoekt het gehele lichaam op zoek naar verlies van bewegelijkheid die van invloed kunnen zijn op het functioneren van het lichaam. Hierbij zal de osteopaat de gehele geschiedenis van het lichaam meenemen en dit koppelen aan de klachten die u ervaart. Tijdens het consult zal de osteopaat op zoek gaan naar de kern van het probleem. Want alleen wanneer de oorzaak aangepakt wordt zullen de klachten niet alleen oplossen maar ook niet meer terugkomen.

Wie behandelt onze osteopaat

De osteopaten van de praktijk Osteo.Center Osteopathie behandelen met name volwassenen en oudere kinderen +/- 8 jaar en ouder. 

Welke klachten behandelt de osteopaat

De osteopaat behandelt alle soorten lichamelijke klachten aan de romp, ledematen, buik, borst, hoofd, sportblessures en tijdens de zwangerschap. Voorbeelden van behandelbare klachten zijn: rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, migraine, darmklachten, buikpijn, etc. Bekijk het volledig overzicht op de website van Osteo.Center Osteopathie.

Contact Osteo.Center Osteopathie

Jan Evertsenstraat 8 H

1056 EC Amsterdam

google-maps-g5b9627069_1920.png
google-maps-directions-icon-13.jpg
bottom of page